2012. október 26., péntek

Pillanatok...

"Ha kincseket keresel, akkor figyelj a pillanatra - és a pillanatban lelhetsz rá a kincsre!"

Ma reggel már tipikus őszi arcát mutatta az idő... kint borongós, már-már szomorú reggelre ébredtünk. Ilyenkor az ablakon is alig lehet kilátni a párától, csak a zord külvilág elmosódott körvonalai látszottak. Sebaj, indul a nap, induljunk hát mi is. Mentem reggelit készíteni, míg Párom lustálkodott egy kicsit. Visszatérvén a szobába ez fogadott:

Mérhetetlen boldogság öntötte el a szívemet és olyan boldog voltam, mintha legalábbis valami nagyon-nagy dolog történt volna... Nem volt nagy dolog, hisz csak egy ablakra rajzolt szívecske várt, de a meglepetés és a figyelmesség borzasztóan jó lesett. 

Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy az emberek azt hiszik, egy nagy csokor rózsával, vagy drága ajándékkal milyen nagy örömet lehet szerezni a másiknak, pedig az ilyen boldog pillanatok nem kerülnek semmibe... csak egy kis odafigyelésbe... 

Egy szerető szív által vezérelt ujj pár mozdulata az egész napomat bearanyozta... most is mosolyogva jut eszembe a pillanat, amikor kinéztem az ablakon és felsejlett a meglepetésem! :)

Köszönöm Neked Kedvesem! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése