2013. január 11., péntek

Szerelem morzsák #1

Bár a magyar nyelv sokszor képes gyönyörűen kifejezni magát, mégis vannak pillanatok az életben, amelyeket egész egyszerűen nem lehet puszta szavakkal átadni... Sokszor még a Párunknak sem vagyunk képesek kifejezni azt, amit legbelül érzünk, de van, hogy egy érintés többet mond minden szónál...

Négy év elteltével talán kijelenthetem, hogy ritkán veszekszünk... ha igen, akkor is az esetek 99%-ban munka miatti egyet nem értés áll a háttérben. Ez ma reggel is így történt. Azt hiszem teljességgel lényegtelen, mi volt a kiváltó ok, de a békülés jeleként kapott csiklandozást nem volt hangulatom elfogadni... erre jött a válasza: "Soha többé nem érek hozzád!". "Jó, megbeszéltük!" - érkezett a válaszom és ezzel le is tudtuk a vitát. 

Aztán eltelt pár perc és "nagy duzzogva" megszegte ígéretét Párom. Hozzám bújt és azt mondta:

"Nem is bírnám ki anélkül, hogy ne érintenélek meg! Amikor a bőrödet simogatom, a lelkedet simogatom!"

Összeszorult a szívem, könnybe lábadt a szemem, mert olyan dolgot mondott ki a legnagyobb természetességgel, ami minden egyes alkalommal belém villan, mikor puha ujjai a bőrömhöz érnek. Tényleg így van, a lelke simogatja a lelkemet... hihetetlen érzés ez, amelyet csak azok értenek, akik ugyanebben a cipőben járnak... elmondhatatlan, mit érzek!


~ Csillagf3nyke ~

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése