2013. július 13., szombat

Egy csodálatos szerelem története...

Van a boldogság. Ami nincs. Ami önmagában nem létezik. Önmagadban nem létezik. A boldogság bennünk, általunk születik meg. Egymás által. Egyedül, egymagadban hiába próbálsz boldog lenni. 
Ehhez szükséged van a másikra. 
Nem azért, hogy ő boldoggá tegyen. 
Hanem azért, hogy te boldoggá tedd. 
És ha ő boldog lesz, te is azzá válsz. 
Általa. Miatta. Tőle. 
És önmagadtól. Vagyis, kettőtöktől. 
Mert a boldogság maga az örömszerzés. 
És ez csak együtt lehetséges. 
Vele.

~ Csitáry-Hock Tamás ~
Drága Titti és Szabi!

Hálával tartozom a Sorsnak, hogy megismerhettelek benneteket! :) Sajnos a fizikai távolság miatt még csak egyszer sikerült személyesen találkoznunk, de el kell mondanom, hogy az a találkozás nagy hatással volt rám. 

Már előtte is tudtam, hogy imádjátok egymást, de akkor és ott valami csodálatos dolognak lehettem a szemtanúja... Annak a Csodának, amelyet  Ti immáron tíz éve éltek meg! Kétség sem férhet hozzá, hogy az egymás iránt érzett Szerelmetek példaértékű lehet mindenki számára! Számomra is! Bár minden egyes Pár megélhetné azt a boldogságot, amit Ti!

Szerettem volna valami igazán szépet írni Nektek, de egyszerűen nem találom a szavakat! Talán azért, mert a Ti kapcsolatotokra nincsenek is szavak! Így hát most, hogy 10 év házasság után újabb esküvel pecsételitek meg egymás iránt érzett Szerelmeteket, csak annyit kívánhatok Nektek: legyetek mindig ilyen boldogok! Vagy még ennél is boldogabbak! És soha ne engedjétek el egymás kezét! :)

Lélekben ott leszek Veletek ma délután, amikor ismét kimondjátok a boldogító IGENeket! 

Szeretlek Benneteket! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése