2013. december 24., kedd

Kedvesemnek…

„Talán semmi sincs szebb a világon, mint találni egy embert, akinek lelkébe nyugodtan letehetjük szívünk titkait, akiben megbízunk, akinek kedves az arca, elűzi lelkünk bánatát, akinek egyszerű jelenléte elég, hogy vidámak és nagyon boldogok legyünk.”

~ Ernest Hemingway ~

Tudod Kedvesem, sokszor érzem úgy, hogy képtelen vagyok elmondani Neked, valójában mit is érzek irántad. Folyton csak keresem a szavakat, aztán időről időre rájövök, hogy amit érzek, itt legbelül, a szívem legmélyén, az egész egyszerűen megfogalmazhatatlan. Nincsenek rá szavak, mit jelentesz nekem… „Az én semmiségemben Te vagy a Mindenem!”

Reggelente, mikor hamarabb ébredek, mint Te, csak némán nézlek és mosolyog a szívem… aztán mosolyra görbül a szám és könny szökik a szemeimbe… Hálát érzek… végtelenül hálás vagyok a Sorsnak, hogy az utamba sodort és nekem adott, mert Nélküled üres lenne az életem.

Puszta lényed által értelmet nyert minden, Te töltöd meg az életemet Szeretettel, mert Te magad vagy a Szeretet. Minden nap minden órájában, minden percében és minden másodpercében érzem a szereteted, amellyel körülölelsz és amellyel úgy óvsz, mint anya a gyermekét. Ha valami bánt, kérdezés nélkül átölelsz és csak szeretsz, nem kellenek a szavak sem, hiszen érzed minden rezdülésem. Hiszel bennem és támogatsz, legyen szó bármiről és mindig ott vagy velem, amikor mindenki más magamra hagy… Igaz társam lettél! Olyan társ, aki nem akar megváltoztatni, én mégis az odaadó szereteted által jobb emberré váltam. Olyan társ, aki egyetlen mosolyával képes elűzni minden bánatom, aki előtt nyitott könyv vagyok, Ő mégsem él vissza azzal, amit belőlem kiolvas…

Nehezen indult a kapcsolatunk, sok megpróbáltatással, mi mégis túléltünk mindent és helyrehoztunk minden kezdeti bukdácsolást. Mert akartuk a változást, mert éreztük, hogy ami kettőnknek megadatott, az jóval többet érdemel, mert tiszteltük és szerettük a másikat akkor is és most is… öt évvel később.


Öt évvel ezelőtt csak remélni mertem, hogy egy olyan kapcsolatba kezdek bele, amely nem töri darabjaira a lelkem, ma viszont már bizton tudom, hogy melletted hajlandó lennék leélni egy egész Életet…

Bármilyen küzdelmes és nehéz is legyen az Életünk, az, hogy esténként melletted alhatok el és hogy reggelente melletted ébredhetek, hatalmas ajándék számomra. Talán ezért nem is vágyom karácsonyi ajándékra… hiszen öt évvel ezelőtt már megkaptam Életem legszebb ajándékát: Téged!

Boldog ötödik évfordulót Kincsem! Elmondhatatlanul szeretlek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése