2018. január 15., hétfő

Ha valaminek itt az ideje, az megtörténik...

Kérlek, hidd el, ha valaminek itt van az ideje, akkor az megtörténik. A Teremtő tudja a dolgát. Ha bármi megtapasztalást kijelöltél önmagad számára még megtestesülésed előtt, azon úgyis keresztülmész. Nincsenek kibúvók. Nincs suhintás a varázspálcával. Ha el akarod kerülni azt, hogy az élet drasztikus módszerekkel kényszerítsen a leckék elsajátítására. Tedd meg a lépéseket magadtól. Hiszen semmi más dolgod nincs, mint a győzelem. Méghozzá Önmagad felett… 

A kérdés az, hogyan állsz a változásokhoz. Ha elfogadod a jelen helyzetet, sokkal előbb veszed észre a megoldásokat! Ha szenvedsz, áldozati szerepbe bújsz, és hibáztatod az egész világot boldogtalanságodért, beleragadsz egy történetbe, ami haladni szeretne tovább. 

 A szenvedés és a negatív érzelmek nem azért vannak, hogy büntessenek Téged. Nem azért vannak, hogy beletörődj: ennyi jár Neked. Ezek útjelzők, amik felhívják a figyelmed arra, hogy nem jó felé mész. Segítenek felismerni, mit kell meggyógyítani a lelkedben. Fogadd el, hogy ott vannak, de ne azonosulj velük. Ne mondogasd, hogy “fáj a lelkem”. Mondd azt, hogy megjelent bennem a fájdalom, de nem azonosulok vele. Megkeresem az okát, hogy megszüntethessem azt. 

 És ne aggódj kérlek! Ami a Tiéd, arról nem tudsz lemaradni. Az Hozzád tartozik. Amihez pedig nincs közöd, az úgyis elmegy. 

~ Mohácsi Viktória ~ 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése